Projekt 365 - o co jde

Na začátku každého nového roku doufám, že bude lepší než ten minulý. Konec roku 2017 byl plný různých zvratů a ty se mě budou držet asi po celý rok 2018. Ale výzvám se má čelit, takže hurá do toho:-)

čtvrtek 1. prosince 2016

366_7 - den 335. - Zvykám si?

Kuk....
Občas má i chvíli, kdy nespí:-) Učí se pít mlíko, ale moc mu to nejde a začíná žloutnout. Ach jo.

3 komentáře:

  1. Kuk, jsem ráda, že se můžu na toho tvého chlapáka kouknout. Je krásnej, povedl se vám:-) Jak jsem si tak přečetla, poslední dny si si s ním v břichu pěkně užila. U maminky bylo prostě moc dobře:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Děkujeme za pochvalu. Zatím se zdá, že je spíš po mě - brada s důlkem a modrošedé oči. Třeba se časem vybarví. Ale vlasy jsou tmavé, takže z Honzy taky něco pobral:-) Konec byl trochu šílenější, ale konečný výsledek za to stál. Stejně to bylo překvápko, že je to kluk:-D

    OdpovědětVymazat
  3. To se ještě trochu upraví. Toník měl krásné borůvkové miminkovské oči, teď mám modré, barva se mění tak kolem půl roku. Těch jeho pár prvních vlásků měl taky tmavých, pak byl blonďáček a po ostříhání je vidět, že časem ztmavne - pravděpodobně zase v létě trochu vyšisuje, než se to definitivně upraví. Je to prostě alchymie. Stejně, je to ale neuvěřitelný, tohle malé stvoření, jak je dokonalé. Prostě zázrak! A už to všichni dali, že je to kluk? Aspoň bude mít Toník kámoše na lumpárny:-)

    OdpovědětVymazat