Projekt 365 - o co jde

Na začátku každého nového roku doufám, že bude lepší než ten minulý. Konec roku 2017 byl plný různých zvratů a ty se mě budou držet asi po celý rok 2018. Ale výzvám se má čelit, takže hurá do toho:-)

pátek 7. února 2014

365_5 - den 38. - Milovice

Není nad to vyrazit si na výlet místo práce. Začátek cesty jsme s M. zvládly v pohodě. Největší komplikace nastaly, když jsme dorazily na místo a A. nebrala telefon. Na vratech žádný zvonek, obešly jsme dům a našly druhá vrata. Taky žádný zvonek se správným jménem. Po neustálých pokusech se dovola nám došla trpělivost a hupky dupky jsme v podpatkách přelezly plot a šly zkusit zvonky u vchodu. Byl by to dobrý plán, kdyby tyto nebyly pouze číslované (ach jo, rekonstrukce). Naštěstí vchodové dveře se otevřít daly a ve chvíli, kdy jsme stály před dveřmi bytu, položila A. telefon se slovy. "Už tu jsou asi holky, někdo klepe":-))))
Zbytek výletu jsme si užily. A. už to má doslova za pár, ale stěhování v 6-ti nedělí určitě zvládne. Nakoupeno má, takže mimi nebude trpět zimou ani teplem. Zkrátka paráda:-) Doufám, že další návštěva bude už s mimi a v poklidu:-)

Žádné komentáře:

Okomentovat